Nyårsdukning

December 31st, 2012 | Posted by osa in Mat & Dryck

Årets sista dag har kommit och med det, årets mest löftesrika kväll. Oavsett vad man tycker om nyårsafton är det svårt att inte känna lite pepp inför det nya som står för dörren. OSA firar på olika håll, en del i Marbella och en del i Stockholm.

Självklart har vi lite inspiration till er som själva ska stå värdar för kvällens festligheter.

GOTT NYTT ÅR!

OSA

Winter Wonderland-tema från HWTM

Smokingtema

Med klockor och guld från Celebrations at home

Om man har många gäster att ta hand om är förberedelser A och O. Mat som går att förbereda eller sådant som man kan göra mycket av på en gång. Det är ingen idé att stå och portionssteka fin fisk om man vill att alla ska få varm mat. Kanske är det därför en klassiker som Coeur de filé provencale blivit så populär för just nyår. Enkelt att laga och inget som behöver delas vid bordet.

Till förrätt kan man äntligen få gå på klassiker som gratinerad hummer, finns det en dag på året då det är ok att blicka tillbaka och inte tänka på att tänja gränser så är det årets sista dag.

Och varför inte låta efterrätten bli barnslig men ändå sofistikerad i form av en glassbomb? Gör det!

Ha ett fantastiskt nyår så ses vi på andra sidan!

Print Friendly

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

bloglovin
« Tidigare inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>