Cocosnöt!

March 28th, 2012 | Posted by osa in Mat & Dryck

På väg till jobbet hördes fågelkvitter i vart och vartannat träd och vad är väl det om inte ett vårtecken. Snart sitter vi på uteserveringar och dricker vin, strosar i parker och har picknickar. Något att testa så fort solen inte bara syns utan också värmer är dessa coconut-popsicles. Låter dögott.

Receptet hittar du på den  här  härliga bloggen och den som kan fuska fram en version gjord på svensk färdigriven cocos (trot eller ej men det är svårt att få tag på det i vissa delar av USA!) är vår favorit tills hösten kommer tillbaka.

Print Friendly

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

bloglovin
« Tidigare inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>